Grip op participatie - Participatiescan

Ben je bezig met een participatieaanpak? En vraag je je af of je op de goede weg zit? Of twijfel je of je overal aan hebt gedacht? Met onze Participatiescan geven we feedback op jouw participatieplan. We beoordelen het participatieplan op basis van onze methodiek Relevant Gesprek© en bepalen waar kansen en verbeteringen mogelijk zijn, zodat je participatievalkuilen vroegtijdig voorkomt.

Resultaat van de Participatiescan

  • Je hebt inzicht in mogelijke verbeteringen op jouw huidige participatieaanpak.
  • Je maakt kennis met een praktische methodiek om een participatievraagstuk op een eenvoudige manier om te zetten in een participatieaanpak.
  • Je weet welke stappen je moet doorlopen en waar je op moet letten als je weer een participatieaanpak maakt.

Het resultaat is dat je voor jouw vraagstuk helder hebt welke aanpassingen je in jouw huidige participatieplan kunt doen. Je ontvangt de Participatiescan in de vorm van een PowerPoint.

Inhoud van de Participatiescan

Voor de Participatiescan doorlopen we de volgende stappen:

  1. Na de bevestiging plannen we een intake gesprek en ontvangen wij de huidige participatieaanpak en aanvullende documenten.
  2. Aan de hand van de methodiek van het Relevant Gesprek© gaat een adviseur van SIR aan de slag met de Participatiescan.
  3. We plannen een online feedbackgesprek via Zoom van 1,5 uur om een toelichting te geven op de Participatiescan.
  4. Je ontvangt de PowerPoint die gebruikt is tijdens het feedbackgesprek als input voor mogelijke verbeteringen op de participatieaanpak.

Als je daarna behoefte hebt aan meer ondersteuning, dan kunnen we een Fasterclass organiseren. Je ontvangt dan 10% korting op de investering voor de Fasterclass! Samen met twee adviseurs van SIR en betrokkenen bij het vraagstuk ga je in co-creatie aan de slag met het maken van de participatieaanpak.

Investering en doorlooptijd

Met onze Participatiescan krijg je feedback op jouw participatieplan, zodat jij grip houdt op participatie. Voor de Participatiescan betaal je € 2450,- exclusief BTW en 4% bureaukosten. Je kunt op elk gewenst moment de Participatiescan aanvragen. Na akkoord rekenen we 2 weken voor het inplannen van het intake gesprek en 2 weken voor het uitwerken van de Participatiescan. Mocht je nog vragen hebben over de Participatiescan stuur dan gerust een e-mail naar info@sir.nl of bel naar 053 - 430 70 44.

 

Aanmelden