Over SIR

We kiezen altijd voor een praktische aanpak

Over SIR

We kiezen altijd voor een praktische aanpak

Voor elke opdracht stellen we een team samen dat aansluit bij het vraagstuk. Ons team bestaat uit ervaren adviseurs, projectmanagers, trainers en netwerkpartners. Daarmee bieden wij de kennis en ervaring waar jouw vraagstuk om vraagt.

Even voorstellen

Martijn

Adviseur/partner
T 0610919620

Vanaf 1994 actief als adviseur en procesmanager aan bureauzijde. Bouwde het traditionele reclamebureau SIR uit naar het communicatie- en participatiebureau tot wat het nu is. Kenmerkend voor zijn werkwijze is structuur, transparantie en bovenal effectieve oplossingen voor brede maatschappelijke vraagstukken.


LinkedIn

Barbara

Adviseur/partner
T 0622510195

Barbara geeft - samen met Martijn -  richting aan het bureau. Gericht op kennis- en ontwikkelen. Strategisch adviseur, werkt vanuit het perspectief van de doelgroep.  Ervaren aan bureauzijde, als ondernemer en opdrachtgever. Denkt in oplossingen en kent als manager de consequenties van de gekozen richting. NLP Coach en Facilitator creatief denken.

LinkedIn

Nancy

Adviseur/netwerkpartner/Trainer
T 0655624577

Haar passie ligt bij projecten met een maatschappelijke impact. Door haar nieuwsgierigheid, brede interesse en focus op nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen ziet ze altijd kansen en mogelijkheden bij ieder project. Leest in haar vrije tijd alles wat los en vast zit, van romans tot het etiket van de tandpasta. LinkedIn

Rient

Adviseur

Energieke communicatie-collega die zich graag vastbijt in communicatie- en participatievraagstukken. Wordt blij van het helpen van mensen en kijkt met een frisse blik naar de theorie achter de communicatie- praktijk.


LinkedIn

Elizabeth

Adviseur

Enthousiast en met een passie voor duurzaamheid. Wordt getriggerd door vraagstukken over gedragsverandering. Nuchtere en scherpe blik. Staat in haar vrije tijd graag in de keuken om te koken en bakken.


LinkedIn

Rob

Adviseur

Ruime werkervaring in (non)profit als manager beleidsadviseurs en communicatieprofessionals, public affairs, business development en consultancy. Omgevingssensitief en netwerker. Oog voor inhoud én proces. Passie voor digitale innovatie. Nieuwsjunk.

LinkedIn

Iris van Dongen

Iris

Adviseur/netwerkpartner/Trainer

Versterkt graag de verbindende communicatiekracht van mensen en organisaties. Heeft oog voor verschillende perspectieven en belangen en helpt om daar op een goede manier mee om te gaan. Heeft ruime ervaring als adviseur bij gemeenten en is daarnaast actief als trainer en facilitator.

Mieke

Trainer

Vanaf 1985 actief als communicatie-professional bij overheden. Maakte in de praktijk de ontwikkeling mee van voorlichting naar participatie. Ziet wat Factor C teweeg kan brengen bij (communicatie)collega's. Faciliteert ne traint met plezier groepen om deze en andere participatiemethoden toe te passen in de praktijk.

Annemarie

Trainer

Energieke communicatieprofessional die Twentse nuchterheid combineert met diepe liefde voor het vak. Ruime ervaring binnen de bestuurlijke overheid. Zet veelvuldig en graag Factor C in als onderdeel van de communicatieaanpak.  Staat voor een doordachte visie met een pragmatische en creatieve aanpak.

Koen

Adviseur

Doelgerichte strateeg, houdt van het uitzoeken van ingewikkelde vraagstukken en processen. Ziet communicatie- en participatievraagstukken dan ook als ingewikkelde puzzels die opgelost kunnen worden. Sociaal en snelle schakelaar met een hart voor innovaties en technologie.

Mink

Support advies

Ervaring in online marketing, scherp oog voor detail en een passie voor resultaten. Ondersteunt het team bij het behalen van onze doelen. Met jeugdig enthousiasme. Onze hulp en die van onze klanten bij het vinden van de beste oplossingen.


Rita 

Financieel manager

Al bijna 40 jaar werkzaam bij SIR. Cultuurbewaker. Spin in het web. Vastberaden en scherpe (media)inkoper. Steun en toeverlaat. Rita zorgt ervoor dat de financiële administratie samen met Stieni op rolletjes loopt.
Stieni 

Administratie/backoffice

Eerste aanspreekpunt voor collega's en klanten. Bewaker van de projecten- en urenadministratie. Zorgt ervoor dat wij en onze klanten altijd inzicht hebben in de financiële kant van de projecten.
Wat anderen over ons zeggen

"Eerst nadenken over de strategie voordat je met de aanpak begint. Dat is SIR."


Manager gemeente

"Transparantie in de aanpak en de nauwe samenwerking maakt dat ik nooit voor verassingen kwam te staan."Projectleider waterschap

"De combinatie van trainen en uitvoering spreekt mij erg aan. De volgende keer kan ik het zelf."
Beleidsadviseur gemeente

"Prima webinar, informatief, goede nazorg ook. Mooi hoe open en coöperatief jullie te werk gaan. Maatschappelijk relevant bovendien."

Communicatieadviseur provincie