Trainingsaanbod CASI

Gedrag van burgers effectief en duurzaam beïnvloeden

Trainingsaanbod CASI

Gedrag van burgers effectief en duurzaam beïnvloeden

Informeren, overtuigen en beïnvloeden 

Als (publieke) organisatie wil je je publiek op een zo effectief mogelijke manier informeren, overtuigen en/of beïnvloeden. Het inzetten van een gedragscampagne behoort hierbij tot de mogelijkheden. Maar waar moet je op letten bij het opzetten van een publieke campagne? Hoe bereik je je publiek? Hoe bepaal je de strategie om gedragsdoelstellingen te halen?

CASI

We werken op basis van de CASI-methodiek van de Dienst Publiek en Communicatie (DPC) van het ministerie van Algemene Zaken, die we toepassen op gedragscampagnes van lokale overheden. We geven je inzicht hoe je met communicatie en publieke campagnes gedrag echt kunt veranderen, welke factoren gedrag bepalen en we leren je hoe je de methodiek zelf kunt inzetten. Je krijgt praktische handvaten voor het ontwikkelen van een campagnestrategie voor effectieve publiekscampagnes. We bieden de CAI-training als open inschrijving aan én als incompany training.


Meer over CASI

Trainingen CASI

Training CASI open inschrijving

Voor jou. Jij leert werken met de CASI-methodiek voor het maken van een effectieve gedragscampagne.


We geven de training op verschillende momenten door het jaar. Kijk op de kalender voor de data.

Training CASI incompany

Voor teams. Beleidsadviseurs, projectleiders,  communicatie-professionals en  management. Met je collega’s van communicatie en beleid aan de slag met een onderwerp van jouw organisatie om te komen tot een inspirerende en effectieve publiekscampagne.

"Samen een supergave campagne neergezet. Van belemmeringen naar gewenste gedrag. Heel blij met de CASI aanpak."


Senior communicatieadviseur provincie

"Door de training gedragsbeïnvloeding heb ik nu echt gevoel voor wat werkt (en niet werkt) bij een effectieve publiekscampagne."

Beleidsadviseur gezondheid gemeente