Incompany training CASI

Samen komen tot een inspirerende en effectieve publiekscampagne

Tijdens een incompany training gedragsbeïnvloeding ga je met jouw collega’s van communicatie en beleid aan de slag met een onderwerp van jouw organisatie om te komen tot een inspirerende en effectieve publiekscampagne. De training kan plaatsvinden op jouw locatie, maar wij kunnen ook een inspirerende locatie regelen. Of we organiseren een online training voor jou en jouw collega's. Je volgt de training gemakkelijk met z'n allen vanuit huis! 

Incompany training CASI


Resultaat

 • Je weet wat de kenmerken zijn van een publieke campagne
 • Je leert aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden hoe je het gedrag van jouw publiek kunt beïnvloeden
 • Je kent het CASI-model en weet hoe je het kunt toepassen in jouw praktijk
 • Je weet hoe je moet werken met de Campagnewijzer voor 


Doelgroep

We organiseren de training voor communicatie- en beleidsadviseurs van publieke organisaties.


Programma

We starten de training met een introductie van de kenmerken van een gedragscampagne en gedragsbeïnvloeding. Vervolgens gaan we op basis van de CASI-methodiek verschillende praktijkvoorbeelden van publieke campagnes analyseren. Daarnaast gaan we gezamenlijk aan de slag met een case uit de praktijk. Hiervoor maken we gebruik van onze Campagnewijzer. Tot slot geven we tijdens deze interactieve training tips en trucs voor het (intern) organiseren van publieke campagnes. Gedurende het programma is er volop gelegenheid ervaringen met elkaar te delen.


Extra

 • Campagnewijzer
  Als deelnemer krijg je de Campagnewijzer voorafgaan aan de training toegestuurd. Dan kun je er tijdens de training mee aan de slag!
 • SIR Academie
  Deelnemers aan de  training krijgen toegang tot de online SIR Academie. Daar kun je zelfstandig aan de slag met het lesmateriaal. Je vindt er handige checklist, formats, voorbeeldplannen en instructie video's. Je kunt er zelfs met je trainers afspraken inplannen voor vragen en advies. Of je vraagt de andere deelnemers van de SIR Academie om raad.

Praktisch

 • Voorafgaand aan de training plannen we een kennismakingsgesprek
 • De training Gedragsbeïnvloeding duurt van 9.30 tot 14.30 uur (inclusief pauze)
 • De incompany training is bij voorkeur voor maximaal 10 personen
 • Een online training wordt gegeven via MS Teams
 • De training wordt afgestemd op het aantal deelnemers en de werkvorm (online of op locatie). Een grotere groep en/of training op locatie brengt extra kosten met zich mee. Geef bij je offerteaanvraag je voorkeuren op dan houden we daar rekening mee.


Interesse?
Ben je geïnteresseerd in een incompany training voor jouw organisatie? Mail ons voor een vrijblijvende offerte. 

Laat je gegevens en je vraag achter op het contactformulier. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.


Deze training CASI is iets voor ons

"CASI gaat mij helpen om op een gestructureerde wijze tot een aanpak te komen om gedrag in een campagne te sturen. Ik kende de methodiek nog niet"

Senior communicatieadviseur provincie

"De CASI-training heeft mij (nog) bewuster gemaakt om eerst een aanpak te maken, voordat we de briefing opstellen voor het creatieve proces"

Programmamanager Waterschap