Masterprogramma Participatie

De Relevant Gesprek® Academie biedt verschillende programma’s die je te helpen de methodiek Relevant Gesprek® toe te passen in de praktijk. Learning by doing. Daarom geeft elk programma toegang tot kennis, community en coaching. Word een participatie-expert met het Masterprogramma Participatie! Je leert alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om grote en kleine vraagstukken aan te vliegen.

Je leert hoe je een participatieaanpak maakt en hoe je de participatieaanpak goed uitvoert. Direct toepasbaar op jouw eigen praktijk en vraagstukken. Daarnaast krijg je ook de benodigde gespreksinterventies die je kunt inzetten op het moment dat jij als gespreksleider voor een groep staat. Dit programma is ontwikkeld voor beleidsadviseurs, projectmanagers, communicatieadviseurs of participatieadviseurs en volg je als individu. Als deelnemer heb je toegang tot vier e-learnings, de Relevant Gesprek® community met helpdesk en krijg je persoonlijke coaching.

 

SIR is gecertificeerd partner van het Relevant Gesprek®. In de online Relevant Gesprek® Academie leren we jou en jouw collega’s werken met de methodiek Relevant Gesprek®: een simpele en gestructureerde werkwijze om te bepalen hoe je de omgeving betrekt bij jouw participatievraagstuk.