E-learning: De 3 niveaus van een participatiegesprek

Je bent gespreksleider van een participatiegesprek en je hebt het programma en de werkvorm goed voorbereid. Toch blijkt de sfeer tijdens het gesprek anders dan je had verwacht. De toon is al snel gezet door enkele dominante deelnemers, die zich direct negatief uitspreken. De andere helft van de deelnemers is terughoudend en zegt bijna niets. Ondanks alle inspanningen lukt het je niet de sfeer om te draaien en de deelnemers op één lijn te krijgen. Missie mislukt? Niet meteen! Hoe kun je zo’n gesprek toch gericht sturen?

Met de e-learning ‘De drie niveaus van een participatiegesprek’ leer je hoe je kan sturen naar een gesprek met resultaat. Je leert onder andere welke gespreksinterventies er zijn en in welke situatie je deze gebruikt. Ook kun je een online training volgen over de theorie in de Relevant Gesprek® Academie.

Deze e-learning is geschikt voor professionals in communicatie, participatie, beleid en projecten. De deelnemers van het Masterprogramma Participatie hebben vrij toegang tot deze leermodule. Ben je geen deelnemer van het Masterprogramma, maar wil je wel toegang tot deze e-learning? Dan kun je deze los bestellen. 

 

SIR is gecertificeerd partner van het Relevant Gesprek®. In de online Relevant Gesprek® Academie leren we jou en jouw collega’s werken met de methodiek Relevant Gesprek®: een simpele en gestructureerde werkwijze om te bepalen hoe je de omgeving betrekt bij jouw participatievraagstuk.