Basisprogramma Participatie

De Relevant Gesprek® Academie biedt verschillende programma’s die je te helpen de methodiek Relevant Gesprek® toe te passen in de praktijk. Learning by doing. Daarom geeft elk programma toegang tot kennis, community en coaching. Met het Basisprogramma Participatie leer de basisstappen die nodig zijn voor grip op participatie. Op basis van onze methodiek Relevant Gesprek® leer je een participatieaanpak te maken. Direct toepasbaar op jouw eigen praktijk en vraagstukken.

Dit programma is ontwikkeld voor beleidsadviseurs, projectmanagers, communicatieadviseurs of participatieadviseurs en volg je als individu. Als deelnemer heb je toegang tot twee e-learnings, de Relevant Gesprek® community met helpdesk en krijg je persoonlijke coaching.

 

SIR is gecertificeerd partner van het Relevant Gesprek®. In de online Relevant Gesprek® Academie leren we jou en jouw collega’s werken met de methodiek Relevant Gesprek®: een simpele en gestructureerde werkwijze om te bepalen hoe je de omgeving betrekt bij jouw participatievraagstuk.