E-learning: De 4 sleutels van een slimme participatieaanpak

Leren participeren wanneer het jou uitkomt, dat kan met deze e-learning. Hiermee krijg je alles wat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. Je krijgt toegang tot kennis, online trainingen, de online helpdesk en het community forum waar je vragen kunt stellen. Met de e-learning ‘De 4 sleutels van een slimme participatieaanpak’ leer je hoe je op een gestructureerde manier je participatievraagstuk omzet naar een aanpak. Jij bepaalt met wie je waarover in gesprek gaat en hoe.

Deze e-learning is geschikt voor professionals in communicatie, participatie, beleid en projecten. Als je kiest voor deze e-learning, dan krijg toegang tot het handboek, videolessen en checklists én de bijhorende online training van 3 uur. Daarnaast word je automatisch lid van onze community. Daar kun je je ervaringen delen of vragen stellen aan de andere communityleden. Je kunt ook met je vraag terecht bij onze online helpdesk; onze Relevant Gesprek® coaches geven je antwoord en helpen je verder op weg.

 

SIR is gecertificeerd partner van het Relevant Gesprek®. In de online Relevant Gesprek® Academie leren we jou en jouw collega’s werken met de methodiek Relevant Gesprek®: een simpele en gestructureerde werkwijze om te bepalen hoe je de omgeving betrekt bij jouw participatievraagstuk.