Vacature

Netwerk partner

Gezocht: Netwerk partner

SIR communicatie & participatie zoekt een (junior) communicatie- en participatieadviseur voor 34 uur in de week. Als adviseur draag je bij aan het voeren van relevante gesprekken over maatschappelijke onderwerpen. Dit doe je door samen met collega’s en klanten complexe communicatie- en participatievraagstukken te vertalen naar eenvoudige oplossingen. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving. Je werkt mee in adviestrajecten, ondersteunt bij trainingen, het ontwikkelen van content en het bewaken van planningen en budgetten.

Wie zijn wij?

In onze visie zijn communicatie en participatie een relevant gesprek. Dat is het vertrekpunt van onze werkwijze. We helpen veel verschillende overheden, publieke organisaties en dienstverleners met het organiseren van het gesprek met hun omgeving. Dit doen we volgens in de praktijk beproefde methodes. Eén van deze methodes is de door ons ontwikkelde methodiek van het Relevant Gesprek®. Met het Relevant Gesprek® willen we bijdragen aan meer en betere relevante gesprekken over maatschappelijke onderwerpen. Dat is onze missie.

Wat ga jij doen?

We werken niet voor maar samen met onze klanten aan participatie- en communicatievraagstukken. Daarbij ondersteun je in de voorbereiding en het voeren van adviesgesprekken met onze klanten en werk je verschillende plannen en adviezen uit. In samenwerking met een senior adviseur ondersteun je bij de uitvoering van participatietrajecten en bijbehorende communicatiewerkzaamheden. Denk daarbij aan het onderhouden van een website, het opstellen van nieuwsbrieven of het organiseren van een inwonersbijeenkomst. Daarnaast houd jij je bezig met de projectplanning, budget en klantcontact.

Wie ben jij?

Jij bent sinds kort actief in het communicatie- en/of participatievak, of je bent van plan hiermee te beginnen. Je hebt tenminste een relevante hbo-opleiding afgerond (bijv. communicatie of bestuurskunde), je wilt je graag verder ontwikkelen als adviseur en je zoekt een werkgever die jou kan helpen in je ontwikkeling.

Wat bieden wij jou?

SIR biedt ruimte voor zelfontwikkeling en flexibiliteit. Ben je ergens bijzonder goed in, vind je iets heel erg leuk of wil je een vraagstuk uitdiepen? Dan geven wij je daar graag de ruimte voor. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Je krijgt daarom de mogelijkheid jouw werkweek zelf flexibel in te vullen. We werken regelmatig thuis, maar we zien ook de meerwaarde om elkaar een paar keer per week te ontmoeten op kantoor.

Verder kun je bij SIR o.a. rekenen op een:

  • Laptop van de zaak
  • Thuiswerkvergoeding
  • Lekkere gezamenlijke lunch (op kantoordagen)
  • Leuke uitjes met collega’s
  • Wandelingen met Bella (onze kantoorhond)

En nu?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature en wil je meer weten of even sfeer proeven bij SIR? Neem dan contact met ons op voor een (online) kop koffie. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV en motivatiebrief uiterlijk 5 februari naar info@sir.nl.

Wil je sfeer proeven bij SIR?