Thema Workshop 'Omgaan met emoties bij participatie'

We organiseren verschillende online workshops waarin we in gesprek gaan over actuele onderwerpen op het gebied van participatie en communicatie. We nodigen gastsprekers uit, delen ervaringen en leren van elkaar. De online workshops maken onderdeel uit van ons Masterprogramma Participatie en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden. 

______________________________________________________________________________________

Thema Workshop 'Omgaan met emoties bij participatie'

Dinsdag 6 juli van 10.00 - 12.00 uur.

Samenwerken met verschillende publieksgroepen in participatietrajecten levert veel op, maar kan ook uitdagend zijn. Sommige onderwerpen roepen namelijk uiteenlopende emoties op. Denk aan wantrouwen, weerstand of zelfs agressie. Hoe ga je hier nou het beste mee om?

Ten eerste hanteren we altijd het uitgangspunt: liever goed prepareren, dan achteraf repareren. Participatie vraagt om een zorgvuldige voorbereiding en afstemming van de kaders en verwachtingen. Maar zijn emoties bij participatie op deze manier te voorkomen? Wij denken van niet. Wel zijn er verschillende technieken om er zo goed mogelijk mee om te gaan. 

Tijdens de workshop ‘Omgaan met emoties bij participatie’ nemen we enkele van deze technieken (denk bijvoorbeeld aan NLP) onder de loep en leren we je hoe je deze succesvol kunt inzetten tijdens participatiegesprekken.
 

Actuele startdata/locaties
 

Datum Training Locatie

Dinsdag
6 juli 2021
10.00-12.00

Omgaan met emoties bij participatie. Online deelname

Woensdag
29 sept 2021
10.00-12.00

Hoe maak ik gebruik van online tools? Online deelname

Woensdag
27 nov 2021
10.00-12.00

Hoe bereik ik laaggeletterden? Online deelname

Woensdag
19 jan 2022
10.00-12.00

De uitvoering van Participatie in 8 stappen Online deelname

Woensdag
9 mrt 2022
10.00-12.00

Hoe zet ik gesprekstechnieken in bij Participatie? Online deelname


_____________________________________________________________________________________

Deelname 

Registratie voor het deelnemen aan een online thema workshop bedraagt eenmalig €195,- excl. btw en 4% bureaukosten. De workshop maakt onderdeel uit van het Masterprogramma Participatie. Voor deelnemers aan dit programma is de workshop gratis. 

 

Aanmelden