Thema Workshop 'Hoe maak ik gebruik van online tools?'

We organiseren verschillende online workshops waarin we in gesprek gaan over actuele onderwerpen op het gebied van participatie en communicatie. We nodigen gastsprekers uit, delen ervaringen en leren van elkaar. De online workshops maken onderdeel uit van ons Masterprogramma Participatie en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden. 

______________________________________________________________________________________

Thema Workshop 'Hoe maak ik gebruik van online tools?'

Woensdag 29 september 2021 van 10.00u tot 12.00u.

Er zijn steeds meer online tools beschikbaar. Maar hoe kies je nu de juiste gespreksvorm en de online tool die past bij jouw vraagstuk? Op basis van je participatieaanpak kies je de gespreksvorm, ook online. Het kiezen van de juiste gespreksvorm is de laatste stap in onze methodiek Relevant Gesprek©. Cruciaal daarbij is dat je wel een tool kiest met de functionaliteiten die je zoekt. Wil je iets interactiefs? Wil je ook polls? Of wil je zelfs kunnen netwerken? Door het grote aanbod van tools met allerlei mogelijkheden is dat een lastige zoektocht.

In de workshop 'Hoe maak ik gebruik van online tools? helpen we je op weg met die keuze. We hebben onderzoek gedaan naar de mogelijkheden en functionaliteiten van online tools die we kunnen inzetten voor participatie. Dat zijn allemaal bestaande en externe tools. De resultaten bespreken we in de workshop.

 

Actuele startdata/locaties
 

Datum Training Locatie

Woensdag
29 sept 2021
10.00-12.00

Hoe maak ik gebruik van online tools? Online deelname

Woensdag
17 nov 2021
10.00-12.00

Hoe bereik ik laaggeletterden? Online deelname

Woensdag
19 jan 2022
10.00-12.00

De uitvoering van Participatie in 8 stappen Online deelname

Woensdag
9 mrt 2022
10.00-12.00

Hoe zet ik gesprekstechnieken in bij Participatie? Online deelname


_____________________________________________________________________________________

Deelname 

Registratie voor het deelnemen aan een online thema workshop bedraagt eenmalig €195,- excl. btw en 4% bureaukosten. De workshop maakt onderdeel uit van het Masterprogramma Participatie. Voor deelnemers aan dit programma is de workshop gratis. 

 

Aanmelden