Thema workshops

We organiseren verschillende online thema workshops waarin we in gesprek gaan over actuele onderwerpen op het gebied van participatie en communicatie. We nodigen gastsprekers uit, delen ervaringen en leren van elkaar. De online workshops maken onderdeel uit van ons Basisprogramma en Masterprogramma Participatie en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden. 

______________________________________________________________________________________

Thema workshop 'Praktische handvaten bij initiatiefnemersparticipatie'

Woensdag 8 juni 2022 van 10.00u tot 12.00u via Zoom

De Omgevingswet gaat in op 1 januari 2023. Met de Omgevingswet worden de regels voor ruimtelijke ontwikkeling vereenvoudigd en samengevoegd. Participatie speelt hierin een belangrijke rol. Maar hoe je als gemeente deze participatie inricht en vormgeeft mag je helemaal zelf weten.

Tijdens de online workshop ‘Praktische handvaten bij initiatiefnemersparticipatie’ op woensdag 8 juni aanstaande gaan we in op hoe een goed democratisch samenspel tussen initiatiefnemer, ambtenaar, college en gemeenteraad eruit kan zien. En wat dit betekent in de praktijk voor jouw organisatie. Wat verwacht je als gemeente van initiatiefnemers? En hoe kun en wil je hen hierin faciliteren? Een workshop vol handvaten en inspiratie over hoe om te gaan met initiatiefnemersparticipatie.

_____________________________________________________________________________________

Deelname 

De kosten voor deelname aan een online thema workshop bedragen eenmalig € 225,- excl. btw en 4% bureaukosten. De workshop maakt onderdeel uit van het Basisprogramma en het Masterprogramma Participatie. Voor deelnemers aan deze programma's is de workshop gratis. 

 

Aanmelden