Thema Workshops

We organiseren verschillende online workshops waarin we in gesprek gaan over actuele onderwerpen op het gebied van participatie en communicatie. We nodigen gastsprekers uit, delen ervaringen en leren van elkaar. De online workshops maken onderdeel uit van ons Masterprogramma Participatie en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden. 

______________________________________________________________________________________

Online workshop 'In gesprek met jongeren' op 19 januari 2021

SIR organiseert op 19 januari 2021 van 10-12 uur een online workshop (via Zoom) over het thema 'Hoe betrek ik jongeren bij participatie?'. Jongeren zijn vaak een lastige publieksgroep om bij beleid te betrekken. Dat ondervinden gemeenten regelmatig. Waar moet je rekening mee houden wanneer je met jongeren in gesprek wilt? Welke gespreksvormen zijn geschikt? Hoe zorg je ervoor dat het in gesprek gaan met jongeren niet een doel op zich wordt? Over deze én nog veel meer onderwerpen gaan we in gesprek.

Speciaal voor deze workshop hebben we gastsprekers uitgenodigd die graag hun ervaringen en kennis delen. Het beloofd een inspirerende, verdiepende en interactieve workshop te worden waarbij genoeg ruimte wordt geboden om vragen te stellen.

_____________________________________________________________________________________

Deelname 

Registratie voor het deelnemen aan een online workshop bedraagt eenmalig €125,- excl. btw en 4% bureaukosten. De workshop maakt onderdeel uit van het Masterprogramma Participatie en de SIR Community Relevant Gesprek. Deelnemers van het Masterprogramma Participatie en de Community kunnen gratis deelnemen aan deze workshop. 

Let op! Het aantal deelnemers is beperkt. 

Aanmelden