Thema Workshops Online Participatie: 'Hoe doe je dat?'

We organiseren verschillende online workshops waarin we in gesprek gaan over actuele onderwerpen op het gebied van participatie en communicatie. We nodigen gastsprekers uit, delen ervaringen en leren van elkaar. De online workshops maken onderdeel uit van ons Masterprogramma Participatie en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden. 

______________________________________________________________________________________

Online in gesprek met je omgeving. Hoe doe je dat? 

Er zijn steeds meer online tools beschikbaar. Maar hoe kies je nu de juiste gespreksvorm en de online tool die past bij jouw vraagstuk?

Op basis van je participatieaanpak kies je de gespreksvorm, ook online. Het kiezen van de juiste gespreksvorm is de laatste stap in onze methodiek Relevant Gesprek©. Cruciaal daarbij is dat je wel een tool kiest met de functionaliteiten die je zoekt. Wil je iets interactiefs? Wil je ook polls? Of wil je zelfs kunnen netwerken? Door het grote aanbod van tools met allerlei mogelijkheden is dat een lastige zoektocht.

Workshop Online Participatie: 'Hoe doe je dat?'

Dinsdag 23 maart 2021 van 10:00 - 12:00.

In de Workshop Online participatie: 'hoe doe je dat?' helpen we je op weg met die keuze. Op basis van verschillende functionaliteiten geven we een helder overzicht van de mogelijkheden die de online tools hebben. Ook geven we meer inzicht wat je met bepaalde functionaliteiten kunt doen. Tot slot laten we zien hoe de online tools zich tot elkaar verhouden, zodat jij een volgende keer de best passend tool voor jouw online gespreksvorm kunt kiezen!

_____________________________________________________________________________________

Deelname 

Registratie voor het deelnemen aan een online workshop bedraagt eenmalig €195,- excl. btw en 4% bureaukosten. De workshop maakt onderdeel uit van het Masterprogramma Participatie. Voor deelnemers aan dit programma is de workshop gratis. 

 

Aanmelden