E-learning: De 10 uitvoeringsstappen van een succesvol participatieproces

Leren participeren wanneer het jou uitkomt, dat kan met deze e-learning. Hiermee krijg je alles wat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. Je krijgt toegang tot kennis, online trainingen, de online helpdesk en het community forum waar je vragen kunt stellen. Met de e-learning ‘De 10 uitvoeringsstappen van een succesvol participatieproces’ leer je hoe je op een gestructureerde manier de uitvoering van je participatieproces organiseert. Dus, heb je al een aanpak, dan kun je nu verder doorpakken: je regelt capaciteit, tijd en middelen. Je spreekt een duidelijke rol- en taakverdeling af. Je gaat de communicatiekanalen inrichten, enzovoorts. In deze e-learning helpen we je grip te houden op dat proces.

Deze e-learning is geschikt voor professionals in communicatie, participatie, beleid en projecten. Onze ervaring is dat je het meeste rendement uit deze e-learning haalt als je de e-learning ‘De 4 sleutels van een slimme participatieaanpak’ al eerder hebt gedaan. Eerst de aanpak, dan de uitvoering…

Als je kiest voor deze e-learning, dan krijg toegang tot het handboek, videolessen en checklists én de bijhorende online training van 3 uur. Daarnaast word je automatisch lid van onze community. Daar kun je je ervaringen delen of vragen stellen aan de andere communityleden. Je kunt ook met je vraag terecht bij onze online helpdesk; onze Relevant Gesprek® coaches geven je antwoord en helpen je verder op weg.

 

SIR is gecertificeerd partner van het Relevant Gesprek®. In de online Relevant Gesprek® Academie leren we jou en jouw collega’s werken met de methodiek Relevant Gesprek®: een simpele en gestructureerde werkwijze om te bepalen hoe je de omgeving betrekt bij jouw participatievraagstuk.