Trainingen

Tijdens onze communicatietrainingen staan verschillende vragen centraal. Vragen die we in de praktijk horen en waar we op basis van onze praktijkervaring een antwoord op hebben geformuleerd. Denk hierbij aan: Hoe werkt contentmarketing voor publieke organisaties? Hoe maak je creatieve content? Hoe bereik je nieuw publiek bij participatie? Hoe voer je als raadslid een relevant gesprek met je publiek? En hoe voer je het participatiegesprek over de Omgevingswet?

We nodigen je van harte uit deel te nemen aan één van onze trainingen, cursussen of workshops over communicatie en participatie. Onze trainingen zijn praktisch van aard en er is veel ruimte om ervaringen met elkaar te delen.

Training Contentmarketing en training Participatie

Tijdens onze inspiratietrainingen maak je kennis met het onderwerp Contentmarketing of Participatie. We delen onze visie en laten je graag verschillende praktijkvoorbeelden zien. Daarnaast hebben we enkele praktische tools ontwikkeld, die we graag samen doorlopen. We vragen je vooraf een praktijkcase mee te nemen, zodat we met elkaar ervaringen kunnen delen. Daarnaast kun je onze aanpak misschien al toepassen op jouw eigen case.

Fasterclass Jouw Communicatie- en Participatieplan

In de vorm van een snelkookp(l)ansessie maken we in een halve dag (4 uur) voor jouw participatievraagstuk de basis voor het communicatie- en participatieplan.

Themabijeenkomsten communicatie

We organiseren verschillende themabijeenkomsten. Denk hierbij aan de communicatieonderwerpen: gemeentelijke herindelingen, communicatie voor de Raad en (een update van de) communicatiemiddelen.

Incompanytraining

Ons volledige trainingsaanbod kunnen we ook incompany organiseren. Heb je behoefte aan een eigen training voor jou en je collega’s? Neem dan contact met ons op voor een incompanytraining. We kijken dan samen naar een passend programma.

Jaarkalender

In de jaarkalender vind je al onze communicatietrainingen in één overzicht. Zo zie je snel welke trainingen de komende tijd plaatsvinden.
 

“Fijn om stap voor stap de Participatietrap te gebruiken. En leuk om samen aan een casus te werken en zodoende meer out of the box te denken. De ideeën die ik heb opgedaan neem ik zeker mee in de praktijk!”
- Deelnemer inspiratietraining ‘Hoe bereik ik (nieuw) publiek bij Participatie?’ -