SIR Academy

Het hele jaar door organiseren we inspirerende online communicatie- en participatietrainingen vanuit onze volledig digitale SIR Academy. Daarnaast organiseren we ook graag online incompany trainingen voor jou en jouw collega's. Omdat onze tarieven, aanpak, instrumenten en capaciteit zijn afgestemd op online werken, brengen we indien werken op jouw locatie gevraagd wordt extra kosten in rekening. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

* In het kader van de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus bieden wij voor een onbepaalde periode onze trainingen en participatiesessies alleen online aan. Voor vragen kun je contact opnemen via trainingen@sir.nl.

Aan welke online training, programma of workshop van SIR wil jij deelnemen? 

Tijdens onze communicatie- en participatietrainingen staan verschillende vragen centraal. Vragen die we in de praktijk horen en waar we op basis van onze praktijkervaring een antwoord op hebben geformuleerd. Denk hierbij aan: Hoe maak je creatieve content? Hoe bereik je nieuw publiek bij participatie? Hoe voer je als raadslid een relevant gesprek met je publiek? Hoe voer je het participatiegesprek over de Omgevingswet? En welke publieke gedragscampagne is effectief?
 

Programma


Participatietrainingen


Communicatietrainingen

 

Thema Workshops


We nodigen je van harte uit deel te nemen aan één van onze online trainingen of workshops over communicatie en participatie. Onze trainingen zijn praktisch van aard en er is veel ruimte om ervaringen met elkaar te delen. Daarnaast binen we de trainingen ook incompany aan.

 

Jaarkalender

Het hele jaar door worden er inspirerende communicatie- en participatietrainingen gegeven. Bekijk hiervoor onze jaarkalender. We organiseren op verschillende momenten in het jaar online trainingen.

"Fijn om stap voor stap de Participatietrap te gebruiken. En leuk om samen aan een casus te werken en zodoende meer out of the box te denken. De ideeën die ik heb opgedaan neem ik zeker mee in de praktijk!”

- Deelnemer inspiratietraining ‘Hoe bereik ik (nieuw) publiek bij Participatie?’ -

Online deelname

We organiseren al onze trainingen online via onze SIR Academy.

Incompany training

Ons volledige trainingsaanbod kunnen we ook incompany organiseren. Zowel op locatie naar keuze of online. Heb je behoefte aan een eigen training voor jou en jouw collega’s? Neem dan contact met ons op voor een incompany training. We kijken dan samen naar een passend programma.

Fasterclass 

In de vorm van een Fasterclass (op locatie of online) maken we in een halve dag voor jouw vraagstuk de basis voor jouw participatieplan.

Thema workshops

We organiseren verschillende online workshops waarin we in gesprek gaan over actuele onderwerpen op het gebied van participatie en communicatie. We nodigen gastsprekers uit, delen ervaringen en leren van elkaar. De online workshops maken onderdeel uit van ons Basisprogramma en Masterprogramma Participatie en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden.

“De cases tijdens de workshop waren interessant. Ook goed dat er twee jongeren waren met beiden goede input voor de discussie. Het aantal mensen zorgde voor een levendige discussie in de chat.”

- Deelnemer workshop 'Hoe betrek ik jongeren bij participatie?' -

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via trainingen@sir.nl of 053 - 430 70 44.