Training CASI

Maak een inspirerende en effectieve publiekscampagne

Training CASI

Maak een inspirerende en effectieve publiekscampagne

Wil je een inspirerende en effectieve publiekscampagne maken? De methodiek CASI kun je gebruiken om zo'n campagne te ontwikkelen. In de online training gedragsbeïnvloeding gebruiken we CASI en leer je er alles over; de theorie maar ook met veel praktijkvoorbeelden. Iets voor jou?

Direct aanmelden voor de training van 18 april 2024


Training CASI 

donderdag 18 april 2024 (9:30 - 14:30 uur) 


Resultaat

 • Je weet wat de kenmerken zijn van een publieke campagne
 • Je leert aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden hoe je het gedrag van jouw publiek kunt beïnvloeden
 • Je kent het CASI-model en weet hoe je het kunt toepassen in jouw praktijk
 • Je weet hoe je moet werken met de Campagnewijzer


Doelgroep

We organiseren de training voor communicatie- en beleidsadviseurs van publieke organisaties.


Programma

We starten de training met een introductie van de kenmerken van een gedragscampagne en gedragsbeïnvloeding. Vervolgens gaan we op basis van de CASI-methodiek verschillende praktijkvoorbeelden van publieke campagnes analyseren. Daarnaast gaan we gezamenlijk aan de slag met een case uit de praktijk. Hiervoor maken we gebruik van onze Campagnewijzer. Tot slot geven we tijdens deze interactieve training tips en trucs voor het (intern) organiseren van publieke campagnes. Gedurende het programma is er volop gelegenheid ervaringen met elkaar te delen.


Extra

 • Campagnewijzer
  De bijbehorende tools (verschillende factsheets, stappenplan en een exemplaar van de Campagnewijzer) t.w.v. € 65,- sturen we voorafgaand aan de training naar je op, zodat  je er tijdens de training mee aan de slag kunt!
 • SIR Academie
  Deelnemers aan de  training krijgen toegang tot de online SIR Academie. Daar kun je zelfstandig aan de slag met het lesmateriaal. Je vindt er handige checklist, formats, voorbeeldplannen en instructie video's. Je kunt er zelfs met je trainers afspraken inplannen voor vragen en advies. Of je vraagt de andere deelnemers van de SIR Academie om raad.

Praktisch

 • De training gedragsbeïnvloeding duurt van 9.30 tot 15.30 uur (inclusief pauze)
 •  Een online training wordt gegeven via ZOOM of MS Teams


Investering

Voor de online training Gedragsbeïnvloeding betaal je € 495 per persoon. Dit is inclusief de bijbehorende tools (verschillende factsheets, stappenplan en een exemplaar van de Campagnewijzer) t.w.v. € 65. Alle bedragen zijn exclusief BTW en inclusief verzendkosten.


Aanmelden online training CASI op donderdag 18 april 2024

We bevestigen je aanmelding binnen 2 werkdagen.


"Door de training gedragsbeïnvloeding heb ik nu echt gevoel voor wat werkt bij een effectieve publiekscampagne. Met de opbrengst van CASI heb ik input voor de briefing voor een succesvolle campagne". 


Beleidsadviseur gezondheid gemeente