Training Communicatiemiddelen

Hoe bereik je meer of ander publiek? En welke communicatiemiddelen zet je in voor juist dat project?

Het kiezen van de juiste communicatiemiddelen voor het juiste publiek is soms lastig. Er zijn steeds meer mogelijkheden. En kies je dan voor traditionele of juist voor nieuwe en online communicatiemiddelen? In deze inspiratietraining bieden we je een aantal praktische tools om deze keuze te maken. De training is gebaseerd op de principes van content marketing: de juiste informatie, voor de juiste persoon, via het juiste kanaal, op het juiste moment.

Resultaat

  • Je kent de communicatiesleutels voor het bereiken van nieuw publiek
  • Je weet hoe je een boodschap relevant maakt
  • Je weet hoe je andere afzenders en kanalen kunt inzetten
  • Je weet hoe je de keuze voor communicatiemiddelen afstemt op je publiek
  • Je weet hoe je kunt werken met de tools Middelenbox, Middelenschijf en Rubriekenbox

Doelgroep

We organiseren de training voor communicatie- en beleidsadviseurs van publieke organisaties.

Duur van de training

De inspiratietraining ‘Kies je traditionele of vernieuwende communicatiemiddelen?’ bestaat uit één blok van 13.00 tot 17.00 uur.

Programma

Aan de hand van ons communicatiemodel Relevant Gesprek doorlopen we de vier communicatiesleutels voor het bereiken van publiek. De keuze van de juiste communicatiemiddelen is een belangrijke sleutel in het bereiken van meer en ander publiek. Hier staan we tijdens de training dan ook uitgebreid bij stil.

Met behulp van onze Middelenschijf en Middelenbox gaan we aan de slag met jouw eigen case. Laat je inspireren door bijna 200 verschillende communicatiemiddelen die je voor een project kunt inzetten. Natuurlijk ben je na het kiezen van de juiste middelen niet klaar. De inhoud is net zo belangrijk. Daarom gaan we tijdens de training ook kort aan de slag met de Rubriekenbox. Deze box helpt je bij het maken van creatieve content.

Aan het eind van deze training ga je naar huis met veel inspiratie en praktische tools voor het bereiken van meer en nieuw publiek.

Download deze training als PDF.

Investering

Je betaalt voor de training € 245,00 per persoon. Voor het lesmateriaal (Communicatiemodel Relevant Gesprek, stappenplan en voorbeeldcases) en de tools (Middelenbox en Middelenschijf) betaal je € 95,00. Tijdens de training maken we ook gebruik van de Rubriekenbox. Na de training is het mogelijk de Rubriekenbox mee te nemen voor € 65,00. De factuur sturen we dan na. Wil je de Rubriekenbox alvast bestellen? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier bij ‘vraag of opmerking’.

Alle bedragen zijn exclusief btw en 4% bureaukosten. Aanmelding via de website is bindend. Na ontvangst van je aanmelding versturen we de bevestiging en factuur. Bij annulering tot twee weken voor deze training brengen we 25% van de overeengekomen prijs + € 50,00 administratiekosten in rekening. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Actuele startdata/ locaties

We organiseren de training op verschillende locaties in Nederland. In onze jaarkalender vind je de actuele data.
 

Datum

Training

Locatie

Donderdag
9 jan 2020
13.00-17.00

Kies je traditionele of vernieuwende communicatiemiddelen?

Zwolle

Donderdag
26 maart 2020
13.00-17.00

Kies je traditionele of vernieuwende communicatiemiddelen?

Den Bosch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden