Raadsprogramma Participatie

De Relevant Gesprek® Academie biedt verschillende programma’s die je te helpen de methodiek Relevant Gesprek® toe te passen in de praktijk. Learning by doing. Daarom geeft elk programma toegang tot kennis, community en coaching.

Het Raadsprogramma is een leer- en werkprogramma waar je als raadslid tijdens je raadswerk (nog beter) leert participeren. Direct toepasbaar op jouw eigen praktijk en vraagstukken.

Dit programma is ontwikkeld voor raadsleden en griffiers en volg je als individu. Vanzelfsprekend kun je het programma ook met collega-raadsleden doen. Als deelnemer aan het Raadsprogramma heb je toegang tot 2 e-learnings, live-trainingen, 4 workshops en de Relevant Gesprek® community met helpdesk. Ook is er coaching door ervaren participatieadviseurs beschikbaar.

Leer hoe je succesvol kunt participeren met inwoners en stakeholders.

 

SIR is gecertificeerd partner van het Relevant Gesprek®. In de online Relevant Gesprek® Academie leren we jou en jouw collega’s werken met de methodiek Relevant Gesprek®: een simpele en gestructureerde werkwijze om te bepalen hoe je de omgeving betrekt bij jouw participatievraagstuk.