Partnerprogramma Participatie

De Relevant Gesprek® Academie biedt verschillende programma’s die je te helpen de methodiek Relevant Gesprek® toe te passen in de praktijk. Learning by doing. Daarom geeft elk programma toegang tot kennis, community en coaching. Ga als zelfstandige of bureau zelf aan de slag met de methodiek van het Relevant Gesprek® met ons Partnerprogramma Participatie. Als gecertificeerd Relevant Gesprek® partner kun je voor eigen klanten aan de slag waarbij je wordt ondersteund met bijvoorbeeld promotiemateriaal, provisie bij het aanbrengen van nieuwe communityleden en een netwerk van partners.

Als Relevant Gesprek® partner begin je met het doorlopen van het Masterprogramma Participatie, waarin je toegang hebt tot de e-learnings, evenementen, helpdesk, community en coaching in de Relevant Gesprek® Academie. Dit programma is ontwikkeld voor zzp-ers, advies)bureaus of mensen in loondienst die hun collega’s adviseren, trainen en coachen. ert, traint en coacht kan je werkgever/gemeente voor jou een licentie afsluiten.

 

SIR is gecertificeerd partner van het Relevant Gesprek®. In de online Relevant Gesprek® Academie leren we jou en jouw collega’s werken met de methodiek Relevant Gesprek®: een simpele en gestructureerde werkwijze om te bepalen hoe je de omgeving betrekt bij jouw participatievraagstuk.