Webinar Participeren kun je leren

Participatie van burgers bij omgevingsvraagstukken, de energietransitie, het sociaal domein of bij duurzaamheid heeft nog niet altijd een vaste plek. Goede participatie is echter cruciaal, ook op wijkniveau (denk aan de aanleg van een nieuwe fietsstraat, het herinrichten van een park of het kappen van bomen). De methodiek Relevant Gesprek® helpt je als organisatie, bestuurder, raadslid, communicatieadviseur, beleidsadviseur, projectmanager of initiatiefnemer om het gesprek met de omgeving te voeren over kleine of grotere maatschappelijke onderwerpen.

Participeren kun je leren

In het webinar maak je in 1 uur kennis met de methodiek Relevant Gesprek®, de participatievalkuilen en krijg je inspiratie hoe je succesvol samenwerkt met stakeholders. Barbara Borghuis, ontwikkelaar van de methodiek Relevant Gesprek®, neemt je mee in wat er nodig is voor grip op participatie en hoe onze programma’s jou hierin kunnen helpen.

Hebben we je in het webinar kunnen inspireren en wil je zelf aan de slag met de methodiek Relevant Gesprek®? Je ontvangt na deelname een persoonlijke aanbod waarmee je toegang krijgt tot de Relevant Gesprek® Academie. Waarom we dit doen? We willen een bijdrage leveren aan meer en betere relevante gesprekken over maatschappelijke onderwerpen. Dat is onze missie. Hoe meer leden er in onze community zitten, hoe meer we samen kunnen bijdragen aan deze missie.

 

"Door het webinar heb ik nu een scherpere blik op de participatievalkuilen en de methodiek van gesprekken voeren.
- Deelnemer webinar Participeren kun je leren

 

Deelname aan het webinar is gratis. 

Datum

Training

Registratie

Maandag
11 juli 2022
10.00-11.00

Participeren kun je leren! (extra)

Registratie online deelname

Maandag
19 sep 2022
10.00-11.00

Participeren kun je leren!

Registratie online deelname

Na je registratie ontvang je via Zoom de link voor het webinar.

Ook incompany

Wil je dat jouw organisatie kennismaakt met het Relevant Gesprek®, de programma’s en de online leer- en werkomgeving in de Relevant Gesprek® Academie? We bieden het webinar “Participeren kun je leren” voor jou en je collega’s ook incompany aan. Hieraan zijn geen kosten verbonden als er minimaal 30 collega’s deelnemen.

 

"Participeren kun je leren was de titel van het webinar vanochtend. Heel boeiend en inspirerend. Hier krijg ik energie van. Dank!"
- Deelnemer webinar Participeren kun je leren