Organisatieprogramma Participatie

De Relevant Gesprek® Academie biedt verschillende programma’s die je te helpen de methodiek Relevant Gesprek® toe te passen in de praktijk. Learning by doing. Daarom geeft elk programma toegang tot kennis, community en coaching. Het Organisatieprogramma Participatie is er speciaal voor organisaties die omgevingsgericht willen werken.

Met het Organisatieprogramma creëer je een interne leeromgeving waarin collega’s leren participeren. Je borgt zo de kennis en expertise in de organisatie. En dat draagt bij aan meer relevante gesprekken met de samenleving over maatschappelijke vraagstukken. Het als organisatie werken met de methodiek van het Relevant Gesprek® helpt om grip te krijgen op je participatieproces en samen dezelfde taal te spreken. Hierbij bepaalt elke collega zijn eigen tempo. Natuurlijk begeleiden we het traject met een opstartprogramma, intervisies en individuele coaching.

 

SIR is gecertificeerd partner van het Relevant Gesprek®. In de online Relevant Gesprek® Academie leren we jou en jouw collega’s werken met de methodiek Relevant Gesprek®: een simpele en gestructureerde werkwijze om te bepalen hoe je de omgeving betrekt bij jouw participatievraagstuk.