Training Burgerparticipatie

Hoe bereik ik (nieuw) publiek bij Participatie?

Als communicatieadviseur of beleidsmedewerker krijg je steeds vaker te maken met participatieprojecten. Om inwoners en professionals te betrekken bij het maken van beleid, of om samen een fysieke omgeving in te richten. Communicatie is een belangrijke succesfactor bij participatie. Want hoe bereik je (nieuw) publiek? Waar ga je het over hebben? En wat is een passende gespreksvorm?

Resultaat

  • Je kent de 4 communicatiesleutels bij participatie
  • Je weet hoe je een relevant gesprek kunt voeren met jouw publiek door het inzetten van praktische tools
  • Je weet hoe je kunt werken met de Participatiebox voor creatieve gespreksvormen

Doelgroep

We organiseren de training voor communicatieadviseurs en beleidsmedewerkers van publieke organisaties.

Duur van de training

De inspiratietraining ‘Hoe bereik ik (nieuw) publiek bij participatie?’ bestaat uit één blok van 13.00 tot 17.00 uur.

Programma

De vraag die wij vaak krijgen is: hoe bereik ik (nieuw) publiek bij participatie? De 4 communicatiesleutels bij participatie formuleren hierop een antwoord. We delen onze visie, die we ondersteunen met praktijkvoorbeelden. Onze visie hebben we vertaald in een aantal praktische tools die we samen doorlopen: de Participatietrap, de Participatiebox met 100 creatieve gespreksvormen en een praktisch stappenplan. We vragen je vooraf een case mee te nemen, zodat we met elkaar ervaringen kunnen delen en je onze aanpak al mogelijk kunt toepassen op jouw case.

Download deze training als pdf.

Investering

Voor de training Burgerparticipatie betaal je € 260,00 en voor de bijbehorende tools (de Participatiebox, Publiekswaaier, Participatietrap en het 8-stappenplan) betaal je € 95,00.

Alle bedragen zijn exclusief btw en 4% bureaukosten. Aanmelding via de website is bindend. Na ontvangst van je aanmelding versturen we de bevestiging en factuur. Bij annulering tot twee weken voor deze training brengen we 25% van de overeengekomen prijs + € 50,00 administratiekosten in rekening. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Actuele startdata/locaties

We organiseren de training ‘Hoe bereik ik (nieuw) publiek?’ op verschillende locaties in Nederland. In onze jaarkalender vind je de actuele data.

Datum

Training

Locatie

Donderdag
13 feb 2020
13.00-17.00

Hoe bereik ik (nieuw) publiek bij Participatie

Zwolle

Donderdag
18 juni 2020
13.00-17.00

Hoe bereik ik (nieuw) publiek bij Participatie

Utrecht

Dinsdag 
6 okt 2020
13.00-17.00

Hoe bereik ik (nieuw) publiek bij Participatie

Amersfoort

 

 

 

 

 


 

Aanmelden