Incompany trainingen

Wil je samen met jouw communicatie- en/of beleidscollega’s een training volgen? Dat kan! Ons volledige trainingsaanbod organiseren we namelijk ook incompany. Tijdens een incompany training ga je met jouw collega’s aan de slag met een onderwerp of case van jouw organisatie. Al onze trainingen kunnen incompany gegeven worden. De training kan plaatsvinden op jouw locatie, maar wij kunnen natuurlijk ook een inspirerende locatie regelen. Of we organiseren een online training voor jou en jouw collega's. Je volgt de training gemakkelijk met z'n allen vanuit huis! Meer weten over de mogelijkheden? Stuur een mail naar trainingen@sir.nl of bel naar 053 - 430 70 44.

Incompany is maatwerk

De incompany training kan hetzelfde programma hebben als de inspiratietrainingen in ons trainingsaanbod. Maar we kunnen het programma ook aanpassen op basis van jullie eigen case. We plannen eerst een (telefonisch) intakegesprek, zodat we jouw specifieke vraag duidelijk in kaart kunnen brengen. We willen graag weten welke doelen je wilt bereiken, wat het niveau is van de deelnemers, welke verwachtingen je hebt en of er zaken zijn waar we rekening mee moeten houden. Natuurlijk lezen we ons graag in als je een eigen case of vraagstuk inbrengt. Dit kan het communicatieplan zijn, eerdere campagnes of beleidsstukken. We zorgen ervoor dat een incompany training altijd maatwerk is.

Incompany training over andere thema’s

Naast ons trainingsaanbod hebben we ook ervaring met de volgende onderwerpen voor incompany trainingen:

- Hoe bereik je als raadslid (nieuw) publiek?
- Een training speciaal voor griffiers en griffiemedewerkers
- Rollen in het participatieproces
- Welke rollen hebben beleidsadviseurs en raden in het participatieproces?


"Het was goed om als raad samen het gesprek te voeren over de manier waarop wij met ons publiek communiceren en hoe dit beter kan!" 

- Raadslid gemeente Tilburg incompanytraining ‘Hoe bereik ik als raadslid (nieuw) publiek?' -

Wat kost een incompany communicatietraining?

Als richtprijs voor een incompany training van 1 dagdeel (tot 4 uur) op locatie of online moet je denken aan € 2.250 (excl. BTW en 4% bureaukosten). Voor een incompany training van 1 dag (6 tot 8 uur) op locatie of online moet je denken aan € 2.875 (excl. BTW en 4% bureaukosten). Deze richtprijs is gebaseerd op een groep van 12 tot 15 deelnemers. Alle prijzen zijn exclusief de eventuele locatiekosten en reiskosten. Voor een training meer op maat, maken we graag een apart voorstel. Neem voor vragen of advies contact met ons op via trainingen@sir.nl of 053 430 70 44.