Domein Workshop

We organiseren verschillende online workshops waarbij we in gesprek gaan over actuele onderwerpen op het gebied van participatie en communicatie. We nodigen gastsprekers uit, delen ervaringen en leren van elkaar. De online workshops maken onderdeel uit van ons Masterprogramma Participatie en kunnen daarnaast tegen betaling worden bezocht door andere geïnteresseerden. 

_____________________________________________________________________________________

Online workshop 'Participatie en de Regionale Energiestrategie'
 

In gesprek over de Regionale Energiestrategie (RES), hoe doe je dat? Wat is de ruimte voor inbreng? Met wie ga je in gesprek? En hoe? Wie organiseert het gesprek, de regio of de gemeente? In maart 2021 moeten de documenten van de RES 1.0 ingeleverd worden, inclusief de inbreng van de omgeving. Dat betekent praktisch nog maar een paar maanden. SIR communicatie & participatie werkt voor verschillende regio's aan de participatie aanpak voor de RES. Wat kunnen we betekenen voor jouw participatieproces?

_____________________________________________________________________________________

Fasterclass

Wil je voor jouw regio ook een participatie aanpak? Met onze Fasterclass bepalen we samen in 1 dagdeel de bouwstenen voor jouw participatie aanpak. Dat doen we op basis van onze methodiek het Relevant Gesprek.

Wil je liever zelf aan de slag? Dan kun je met het team in onze SIR Academie zelf aan de slag met het maken van een participatie aanpak. 

_____________________________________________________________________________________

Meer informatie?

Download SIR en de Regionale Energiestrategie: Participatie is de sleutel voor een succesvolle energietransitie voor meer achtergrondinformatie over onze aanpak.