Aanmelden / bestellen

Via onderstaand aanmeldingsformulier kun je je aanmelden voor één van onze trainingen of een inspiratiebox bestellen. Heb je vragen over een van de trainingen? Dan kun je ons ook telefonisch of per e-mail bereiken (053 - 430 7044 of trainingen@sir.nl).

Algemene annuleringsvoorwaarden
Voor al onze trainingen geldt dat aanmelding bindend is. Na ontvangst van je aanmelding versturen we de bevestiging en factuur. Bij annulering tot twee weken voor de training brengen we 25% van de overeengekomen prijs + € 50,00 administratiekosten in rekening. Daarna ben je het volledige bedrag verschuldigd. Alle bedragen zijn exclusief btw en 4% bureaukosten. Bij enkele trainingen wijken we af van deze algemene annuleringsvoorwaarden. Dit staat dan nadrukkelijk vermeld bij de trainingsinformatie.

Een training gaat door indien er voldoende aanmeldingen zijn, dit ter beoordeling van SIR. SIR beslist dit uiterlijk 2 weken voor de aanvangsdatum van de training. Indien een training niet doorgaat, zal er restitutie van het betaalde cursusgeld plaatsvinden. Een deelnemer kan ook kiezen het bedrag te benutten voor een gelijkwaardige training.

SIR verstuurt regelmatig een nieuwsbrief met cases, achtergrondartikelen en informatie over instrumenten en trainingen. Wil je deze nieuwsbrief (blijven) ontvangen? Dan kun je dat hieronder aangeven. Mocht je de nieuwsbrief niet willen ontvangen, dan kun je deze optie open laten. Je kunt je natuurlijk ook op een later moment eenvoudig uitschrijven.