Participatie in de praktijk

 

De Relevant Gesprek© community groeit en groeit. Omdat we online werken, kennen we elkaar alleen maar van achter onze webcam, dit vinden we jammer. Daarnaast leek het ons leuk om wat te organiseren voor de community. Daarom organiseren we op donderdag 31 maart een [conferentie/event/symposium] voor (potentiële) leden van de community.

Alle participatietrajecten vinden plaats in de praktijk, daarbij komt dat de methodiek Relevant Gesprek© zijn oorsprong kent in de praktijk. Het thema van dit event wordt dan ook [participatie in de praktijk / de participatie praktijk]. Ons startpunt in de community is eigenlijk altijd de methodiek, maar op deze dag draaien we hem om! In korte sessies gaan we met elkaar in gesprek over de praktijk om te kijken welke aspecten van de methodiek we hierop toe kunnen passen. Verder hebben we sprekers uitgenodigd, gaan we speeddaten met methodieken en is er de ruimte om elkaar beter te leren kennen.

Praktijkcase

In deze uitnodiging zit dan ook direct een oproep: heb jij, of een collega, nog een participatieproject dat is vastgelopen of dat niet verloopt zoals gepland? Dan willen we je graag vragen om deze op 31 maart te presenteren, zodat we deze als praktijkcase kunnen behandelen. Jij helpt ons aan een mooie casus, wij helpen jou in één dag aan verschillende handvatten om verder te komen!

____________________________________________________________________________________

Aanmelden

Meld je aan via onderstaande knop!